Baan gezocht? Schrijf je gratis in!

Schrijf je nu gratis in en geniet van volledige toegang. Inschrijven duurt slechts 3 minuten en brengt je de volgende voordelen:

  • Banen voor alle niveaus en opleidingen
  • Toegang tot alle 0 banen
  • Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een baan
  • Solliciteer met 1 muisklik

Online CV bouwer

Met je Startersplaza account bouw je binnen enkele minuten je CV profiel. Zorg ervoor dat je profiel volledig is voltooid en jij bent verzekerd van een professioneel CV. Tips voor je CV kun je ook vinden in de wiki.

Persoonlijkheidstest

Jouw CV vertelt jouw potentiƫle werkgevers over je vaardigheden en ervaring, maar heb jij ook de juiste persoonlijkheid voor de functie die zij aanbieden? Doe de persoonlijkheidstest en leer meer over jouw zwakke en sterke punten.

Unieke Matching

Na het aanmaken van een account op Startersplaza koppelen wij interessante vacatures aan je profiel. Naast de zoekfunctie kun je dus ook in deze speciaal voor jou samengestelde lijst kijken met interessante banen.

CV check door een pro

Is je CV profiel af, maar ben je niet zeker van het resultaat? Onze medewerkers zien dagelijks tientallen CV's en kunnen moeiteloos jouw profiel controleren op kwaliteit. Neem dus gerust contact met ons op voor een check!