Jong Talent Programma

Krijg toegang tot de meest veelbelovende jonge talenten en help ze succesvol hun carrière te beginnen

Overzicht van het programma

Wat is het Jong Talent Programma?

Het Jong Talent Programma van Startersplaza biedt uw organisatie de mogelijkheid om veelbelovende afstudeerders via uw organisatie bij uw opdrachtgevers stage te laten lopen, met als doel om na hun stage door te stromen in een detavast traject. Deze topkandidaten treden vaak direct na hun afstudeerstage in dienst bij dezelfde werkgever, wat betekent dat ze zelden op de algemene arbeidsmarkt beschikbaar komen.

Wat is het Jong Talent Programma?
Jong Talent Programma fases

Hoe werkt het?

Het Jong Talent Programma bestaat uit twee fases: de afstudeerfase en de detavastfase. In de afstudeerfase dragen studenten bij aan projecten bij uw opdrachtgevers en voeren ze tegelijkertijd hun afstudeerproject uit. Ze worden opgeleid en krijgen professionele begeleiding bij het schrijven van hun scriptie. Na het afronden van de afstudeerfase stromen ze door naar de detavastfase, waarin u de kandidaat bij uw opdrachtgevers kunt detacheren.

De voordelen voor uw bedrijf

Jong Talent Programma voordelen

Toegang tot top talent

Verzeker uw organisatie van de meest veelbelovende jonge professionals die graag hun carrière willen starten en uw team willen versterken.

Naadloze overgang

Ons programma zorgt voor een soepele overgang van studenten naar volwaardige werknemers, waardoor u de tijd en kosten van traditionele wervingsprocessen bespaart.

Flexibiliteit

Met de detavastfase heeft u de mogelijkheid om talenten aan te nemen voor uw eigen team of hen te detacheren bij andere bedrijven, afhankelijk van uw behoeften.

Hoe wordt uw bedrijf een partner?

Het proces om onze partner te worden

Het proces om een partner van ons Jong Talent Programma te worden, is grondig maar transparant. Het omvat de afstemming met uw opdrachtgever, een selectieprocedure, voorbereiding op de afstudeerstage, de afstudeerperiode zelf, en tot slot de eindevaluatie waarin we de prestaties van de student en de tevredenheid van de partner evalueren.

Jong Talent Programma partner

Bel 088 555 4040

Neem contact op

Als u geïnteresseerd bent in het aansluiten bij ons Jong Talent Programma, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. We bespreken graag de mogelijkheden en hoe we de meest veelbelovende talenten kunnen verbinden met uw bedrijf.