Uw partner in Jong Talent

  • Werf young professionals en afstudeerders
  • Uitgebreide database: alle niveaus, alle sectoren in Nederland
  • Kom in contact vlak voordat ze afstuderen
  • Naadloze ATS integratie

Ontdek nieuw talent

Startersplaza brengt werkgevers in contact met ambitieuze starters, vaak nog voordat ze hun studie hebben afgerond. Dankzij de doorstroom van Stageplaza, de grootste stagebank van Nederland, bestrijkt ons netwerk verschillende vakgebieden, van commercieel tot techniek en van marketing tot IT.

Werf young professionals

We begrijpen dat niet elke organisatie dezelfde personeelsbehoeften heeft. Daarom bieden we een werving- en selectieservice die zich richt op uw specifieke behoeften. U kunt een opdracht bij ons plaatsen en ons team van recruiters zal op zoek gaan naar de meest geschikte entry-level medewerkers die passen bij uw bedrijfscultuur en waarden.

Werf afstudeerders

Bent u op zoek naar een gestroomlijnde aanpak voor het werven van nieuwe afgestudeerden? Ons Jong Talent Programma biedt hier de oplossing voor. Wij koppelen afstudeerders aan uw organisatie voor hun afstudeerstage en vervolgens krijgen ze bij succesvol afronden een baan aangeboden. Dit programma is vooral nuttig voor grotere organisaties die op zoek zijn naar meerdere starters tegelijk. Zie Jong Talent Programma voor meer informatie.

Breed aanbod aan starters

Ons platform is de thuisbasis voor een grote diversiteit aan starters. Of u nu op zoek bent naar afgestudeerden van MBO, HBO of universitair niveau, wij hebben een breed scala aan kandidaten in onze database. Onze kandidaten zijn verspreid over heel Nederland en komen uit alle studierichtingen, wat betekent dat u altijd een ruime keuze hebt bij het werven via Startersplaza.

25000+
Starters per jaar
4200
Commercieel
2300
Financieel
3600
Juridisch & Zakelijk
5000
Management
6250
Marcom
1250
Techniek
1450
IT

Naadloze ATS integratie

Wij begrijpen dat u wilt werken met de tools die u al kent. Daarom is onze service naadloos geïntegreerd met populaire Applicant Tracking Systemen (ATS) zoals Bullhorn, Carerix en Salesforce. Hierdoor kunt u onze kandidaten eenvoudig en anoniem doorzoeken en hun profielen op onze website bekijken. Bij een match brengen we u graag in contact.

Interesse? Neem contact op!

Bel ons

Bel ons op onderstaand nummer en wij informeren u graag verder.

088 555 4040

Je kan ook een bericht achterlaten via het contactformulier

Wij bellen u

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.